Adobinve

ADOBINVE S.A. és una empresa de curtits especialitzada en treballs de ribera de desllanar, doble faç i rentat de llanes.

La prestació de serveis a tercers a alt nivell es el resultat de l’experiència dels professionals que hi treballen, de la qualitat dels nostres processos i de la confiança generada en els nostres clients.

La nostra capacitat de producció es de 30.000 pells al dia d’oví i cabrum processades des de la pell en brut fins a qualsevol dels estats de conservació: piquelat, crom moll o crust.


Missió

ADOBINVE S.A. és una ribera de pell petita que treballa íntegrament per a tercers. Els curtidors que ens confien les seves pells ho fan en la seguretat que seran tractades amb cura i segons els millors processos coneguts en el sector de curtits.

Així mateix la puntualitat en el servei i la integració total amb les necessitats dels nostres clients ens permeten ser una prolongació eficaç de la seva pròpia programació. Oferim també la possibilitat de treballar seguint els processos del nostre client amb total confidencialitat adaptant les nostres instal·lacions i processos.


Els nostres objectius

La millora contínua de la qualitat i el servei que oferim als nostres clients basat en l'eficiència dels nostres processos i instal·lacions.

Assegurar als nostres professionals les millors condicions laborals possibles en l'àmbit de relacions contractuals ipromoure totes les mesures que millorin la seguretat i salut laboral.

Promoure un model de producció sostenible basat en l'eficiència energètica i el mínim consum d'aigua.


Visió

ADOBINVE S.A. vol ser el líder europeu de la ribera de pell petita en qualitat, servei i preu.

Volem anar un pas per endavant en el sector invertint en innovació i recerca.

En el sector, volem ésser un model de gestió sostenible, eficient, eficaç i segur.


Els nostres valors

La vocació d'empresa de serveis.

La honestedat i confiança dels nostres professionals.

La qualitat dels productes que fabriquem i la fiabilitat dels processos.

El respecte als medis social i ambiental que va més enllà de l'estricte compliment de les normatives.